За Феро - Арт Дизајн

Феро - Арт Дизајн е формирана и постои од 2007 година, како производ на нашата љубов кон уметноста, уникатноста и несекојдневните нешта.Железото со својата можност за обликувањеи изведување во најразлични форми и облици, ни беше инспирација да почнеме да креираме. Подоцна го збогативме со други природни материјали како што се дрвото, стаклото а и со помодерните материјали како што е лексанот и плексигласот.

Компанијата има релативно млад, но креативен и веќе многу искусен инженерски тим, екипа на искусни мајстори и работилница со современа опрема за обавување на нашата дејност.

Феро - Арт Дизајн има дадено придонес во уникатноста на ентериерот и екстериерот на многу домови во Скопје, Македонија и пошироко.

Можете и ви да бидете дел од нив

Со почит Феро - Арт Дизајн

feroartlogo