Адреса

  • Ул. Димо Хаџи Димов бр. 47/32, 1000 Скопје, Македонија

Повеке...

Ковано железо

Беспрекорен квалитет, трајност, модерно и во чекор со најновите трендови

Повеке...

Телефон

Тел:+389 (0)2/2403 727 +389 (0)2/2403 728
Факс: +389 (0)2/2403 729
Мобилен: +389 (0)78/219 199

Повеке...

Комбинации од материјали

Можности за комбинации: железо-лексан, железо-стакло, железо-витраж, железо-дрво.

Повеке...

Најнови проекти

  • 1
  • 2
Prev Next

Надворешни огради

Надворешни огради

   

Огради за скали

Огради за скали

Огради за тераси

Огради за тераси

   

Врати

Врати

Тенди и настрешници

Тенди и настрешници

 

Уметнички фигури

Уметнички фигури

   

Заштитни решетки

Заштитни решетки

Сцени

Сцени

Останато

Останато

Декоративни елементи

Декоративни елементи

Кај нас и невозможното станува реалност

Феро - Арт Дизајн